Over Mike Hendrixen

mikehendrixen

Welkom op mijn blog! mike bolletjes PIMG3552 WEBSIZE

Ik ben Mike Hendrixen. Een entertainment junkie, trend watcher en marketeer 2.0 die op z’n tijd houdt van een goede single malt. Op 1 maart 2013 ben ik mijn eigen PR- & Marketingbureau gestart onder de handelsnamen Vertigo 6 en Creatielab.

Zowel Vertigo 6 als Creatielab zijn een creatieve bureau zonder fratsen en poespas. Geen overbodige lange rapporten en dikke facturen. Wel korte lijnen, snelle service, relatiegericht en geen woorden maar daden.

Vertigo 6

Vertigo 6 is de Marketing en PR tak die zich met name richt op internationale, innovatieve en vooral effectieve marketingoplossingen. Vertigo 6 werkt met haar klanten samen aan functionele en doeltreffende PR & Marketing. Op basis van praktisch en uitvoerbaar communicatieadvies. Nuchter, maar zeer creatief en afgestemd op wat de klant wil bereiken. Via open, betrouwbare en eerlijke communicatie  werkt Vertigo 6 aan kwalitatieve oplossingen voor vraagstukken op het gebied van PR en Marketing waaronder Online Marketing, Trade Marketing, Social Media, Viral Marketing, Advergaming en Gamification. Bezoek de website van Vertigo 6 voor meer informatie.

Creatielab
Creatielab is een professioneel netwerk dat wordt gevormd door een aantal gedreven en de meest creatieve zelfstandige ondernemers uit Nederland: van de beste art directors tot de meest spraakmakende fotografen, van high tech 3D vormgevers tot vernieuwende marketingstrategen en van PR experts tot ervaren communicatiedeskundigen. Creatielab kan hierdoor elke marketing/communicatie-opdracht, groot of klein aan! Daarnaast is Creatielab een organisatie die oplossingen bedenkt en ontwikkelt voor alledaagse problemen. Creatielab geeft ideeën vorm en wekt ze tot leven.

Op deze website post ik dingen en onderwerpen die ik tegenkom op het wonderlijke wereldwijde web en die ik interessant, grappig, leerzaam en/of de moeite waard vind om te delen of te bewaren. Je kunt me natuurlijk ook op Twitter volgen.

Meer info vind je op nl.linkedin.com/in/mikehendrixen, download m’n CV als een PDF of als een infographic:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *